perjantai 2. maaliskuuta 2012

Wohnen & Garten

Hän on vihdoin täällä! 

Uusin numero Wohnen & Garten-lehti on saapunut, mikä on oikeastaan paras sisustus-ja puutarhalehti, mitä tiedän olevan olemassa. Hintakin vain 5,10€! Vuonna 2009 lehden hinta oli 4,30€ eli maltilla on lehden hinta noussut moniin muihin lehtiin.

Juuri niin miun tyylisiä juttuja niin sisällä kuin puutarhassakin. Vaikkakin en osaa saksankielestä kuin perusteet ei se haitanne, kun muutenkin katselen lehdistä vain kuvat - teksti on itselle merkityksetöntä, koska haluan inspiroitua kuvista ja ideoista.

Tämän tai minkä tahansa muun lehden saa helposti myyntiin johonkin lehtiä myyvään markettiin. Sähköpostia vain kauppaan ja linkki Lehtipisteen sivulle ko. lehden kohdalle. Itselle Lehtipisteen kautta ilmestymisilmoitus voimaan, niin ei koskaan unohda lehteä ostaa.

Wohnen & Garten März 2012

Lehti pullollaan upeita sisustusideoita

Uusimmassa lehdessä on aivan upeita ideoita pääsiäissisustamiseen, joita ajattelin nappailla oman kodin pääsiäistunnelmaan:



 Uusimmasta lehdestä löytyi hauskoja ideoita kasvien merkitsemiseen - niitä voit käydä kurkkimassa Anoppilan pihan puolella.



Lehtiä on vuosien varrella ostettu irtonumeroita sieltä täältä ja säilytän niitä Home Garden-minikasvarissa, jota en raaski käyttää varsinaiseen tarkoitukseen (ja aika huono se siihen onkin, kun takaseinä on puuta).

Nurkkiin on kerääntynyt useampi pääsiäisnumero, maltan tuskin odottaa, että pääsen taas näitä selailemaan ja niiden ideoita toteuttamaan. Nämä lehdet ei tunnu vanhenevan koskaan.