sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Muistitaulu

Vietetään kesän viimeistä päivää, kohtahan alkaa syksy ja sitä seuraa talvi, joten pehmoiset asiat alkaa olla kohta tärkeitä, joten niistä muutama juttu.

Meillä on ei ole mitään muita valokuvia esillä, kuin vanhempieni lapsuuskuvat, joten valokuvakehykset ovat vähän turhan panttina. Sain idean muistitaulukaapista ja tuunasin valokuvakehyksestä pienen muistitaulun. Tarvittiin vain palanen vanua, nitoja ja kangasta.

Nopeaa ja helppoa:



lauantai 30. heinäkuuta 2011

Lehtikotelot

Kesä on kohta mennyt, joten siirryn taas puuhastelemaan pikkuhiljaa sisätiloihin. En tiedä onko kaikki lukijat jo kaikonneet hiljaisen jakson vuoksi? Toivottavasti ei! :)

Eilen sain lehtikotelo-projektin maalauksen osalta päätökseen, näihin on tarkoitus tulla vielä nupit, mutta koska nyt ei ole ollut saatavilla poraa, niin on nupit vielä laittamatta.

Kotelothan ovat Ikean koivuvaneriset lehtikotelot, mitkä maalasin seinämaalilla ulkopuolelta. Sisäpuoli jäi koivunväriseksi, kun lehdet varmasti ajan kanssa kuluttaisi maalin pois. Aluksi mietin, jos laittaisi eri lehtien ns. nimikirjaimet, jotta tarvittavat lehdet löytyisi nopeaan, mutta se olisi lyhentänyt koteloiden käyttöikää, kun lehdistä tulee aina luovuttua välillä. Päädyin siis laittamaan pelkät numerot:


Toinen kolmikko koostuu kirjaimista G eli kotelosta joka on täynnä erilaisia puutarhaliikkeiden postimyyntikatalogeja ja CY ja CN ovat meidän koirien virallisten nimien nimikirjaimet eli niihin voi laittaa kaikkea arkistoitavaa, kuten näyttelyluetteloita, tutkimustuloksia jne.